Hoi! Op zoek naar een eigen appartement op een super centrale maar toch rustige locatie nabij het stadse Eemkwartier – De Nieuwe stad en hartje Amersfoort? Steek de weg over en je kunt direct genieten van winkels, terrassen en restaurants. Het moderne woningcomplex is gelegen in het Eemkwartier en is opgeleverd in 2011. Het gebouw is strak vormgegeven, goed geïsoleerd en je energiekosten zijn lekker laag! Op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad en het Eemplein. Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Indeling: toegang tot de centrale entree van het complex met trappenhuis en liftinstallatie.

Verdieping 2: eigen entree, keukenruimte in lichte kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Je kunt hier prima je eethoek kwijt. De doorloop richting de woonkamer geeft je toegang tot de strakke badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De lekker lichte woonkamer ligt aan de rustige achterzijde van het appartementencomplex. Over de gehele breedte van de ruimte haal je middels een schuifvouwraampartij bij lekker weer buiten naar binnen! Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op het aangrenzende park. Je slaapruimte is nu onderdeel van de woonkamer, je zou deze gemakkelijk kunnen afschermen zodat je wat meer apart woont en slaapt.

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

Algemene kenmerken:
• Gratis parkeerterrein voor de deur!
• Separate fietsenstalling
• Actieve VVE met een gezonde financiële basis Je maandelijkse bijdrage is (maar) € 77,00
• Bouwjaar 2011

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.