"Amsterdams wonen" maar dan wel in ónze historische en eindelijk autoluwe binnenstad! Soms mogen we een bovenwoning aanbieden waar alles samenkomt. Niet alleen vanwege de super aantrekkelijke ligging in het centrum van Amersfoort maar zeker ook vanwege de uitstraling en de niet alledaagse opzet deze 3- kamer bovenwoning van 80m2 op de bovenste verdieping binnen een kleinschalig gebouw stammend uit de 19e eeuw. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Dit soort unieke locaties kom je maar zelden tegen. En als je ze tegen komt, staan ze vaak niet te koop. Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervol straatje met de betere restaurants als beste buur, aan de achterzijde heb je -ook vanaf je terras- uitzicht over de gracht en de binnenstad van Amersfoort. Je vind hier natuurlijk alles op loopafstand, het station, muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten bij de Viszaeck, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten zit je op het terras met een lekker glaasje bij Madonna of kijk je een filmpje in het Lieve Vrouwe Theater.

De bovenwoning heeft een eigen entree aan de voorzijde met de trapopgang naar de 1e verdieping; prachtige hal met houten visgraatvloer, sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon met zicht op de stadsgracht en Onze Lieve Vrouwetoren, aan de voorzijde heb je prima ruimte voor een eettafel of een lees/werkhoek. De overloop geeft je tevens toegang tot de werkkamer, het separate toilet, doucheruimte met wastafel, de keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en originele servieskast.

Verdieping: overloop met veel lichtinval en aansluitingen voor wasmachine/droger, slaapkamer aan achterzijde met vaste kastruimte & openslaande deuren naar het 2e zonnige balkon, slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, kastruimte en toegang tot de bergzolder.

De servicekosten voor de VvE bedragen €95,00 per maand.

Proef de sfeer van de stad vanuit deze bijzondere bovenwoning in het leukste winkelstraatje van Amersfoort! Kijk alvast even op de website krommestraat.nl

Waar komt die straatnaam vandaan? De Krommestraat: de bouw van de huizen aan deze straat volgde de loop en de vorm van de Langegracht. Aangezien dit water geen recht verloop heeft, ontstond deze straatnaam. In 1367 voor het eerst in de bronnen genoemd, maar uit archeologische vondsten blijkt dat hier al in de dertiende eeuw een weg liep.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl