…dit appartement met eigen berging en parkeerplaats voldoet aan al je woonwensen! De ligging is ideaal, direct nabij winkelcentrum en op loopafstand van de binnenstad maar ook op nog geen 10 fietsminuten van het centraal station en het waterwingebied waar je prima je dagelijkse ronde kunt lopen. Dit strakke 3-kamer appartement is super praktisch ingedeeld en heeft en een flinke buitenruimte maar de echte “eye catcher” is toch wel de grote woonkamer met een ruim 6 meter brede schuifpui die de woonkamer voorziet van veel natuurlijke lichtinval. Het complex heeft een moderne, open en welkome ontvangstruimte die je toegang geeft tot de eigen berging en de privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Kom je kijken? We laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: centrale entree met bellentableau, videofooninstallatie, royale hal met trapportaal en lift. Doorloop naar de bergingen en toegang tot de afgesloten parkeerruimte.

Verdieping 1; entree woning, hal, 2 slaapkamers aan de galerijzijde, toiletruimte, nette badkamer met ruime inloopdouche & wastafelmeubel, stookkast en bergruimte met wasmachine/drogeraansluiting. De woonkamer is over de hele breedte gesitueerd van maar liefst 7 meter met een gemiddelde diepte van 4,5 meter. De moderne keuken is halfopen en is uitgerust met alle inbouwapparatuur die je je wenst en een composieten werkblad. Op het goed zonnige balkon heb je prima de ruimte om met je bezoek wat te drinken, of rustig een boek te lezen en te genieten van het vrije uitzicht over het park voor het complex.

- bouwjaar 2008
- gebruiksoppervlakte 81 m²
- zonnig balkon met vrij uitzicht
- eigen parkeerplaats en berging op de begane grond
- actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren
- servicekosten € 117,- per maand (incl. parkeerplaats)
- energielabel A
-strakke wanden en het gehele appartement is belegd met een eikenvloer

Waar komt die naam vandaan? De naam Kruiskamp gaat terug op een hier gelegen kamp, dat was een omheind stuk land en komt al in 1440 voor. Mogelijk betreft het hier land waarvan de opbrengst ooit bedoeld was voor het deelnemen aan een kruistocht naar het Heilig Land.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl