In het populaire Soester-/Eemkwartier is op korte termijn dit super leuke huis beschikbaar!
De Pieter pijperstraat is een gezellig buurtje, waarbij de onderlinge verbinding tussen jonge gezinnen centraal staat. Een charmant straatje wat nieuwsgierig maakt!
De woning is sfeervol, heeft een diepe zonnige achtertuin en is gelegen nabij de historische binnenstad, het moderne Eemplein en het centraal station. De woonkamer is ruim met veel lichtinval en voorzien van een laminaat vloer en karakteristieke schouw. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en een moderne badkamer. Ben je op zoek is naar een woning met uitstraling, karakter en dichtbij de binnenstad? Dan is dit een uitgesproken kans!

BEGANE GROND
Hal voorzien van meterkast, trapopgang en toilet. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een laminaat vloer. Open, hoek keuken in landelijke stijl met natuurstenen aanrecht blad en voorzien van diverse apparatuur. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken aanwezig, voorzien van aansluiting voor de wasmachine, CV ketel en toegang naar de tuin.

VERDIEPING
Overloop, deze biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers met een hoog plafond en 1 slaapkamer die gebruikt wordt als baby kamer. Moderne badkamer voorzien van een vrijstaand bad met douche, wastafelmeubel met natuurstenen waskom en toilet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

TUIN
De diepe achtertuin is in vanaf het voorjaar een ware ‘groene oase’, voorzien van een veranda en is circa 20 meter diep. Achterin de tuin is een ruime houten berging aanwezig en een achterom.

LOKATIE
Deze woning is gelegen op een top plek vlakbij het Eemplein, de binnenstad en het Centraal Station. Alles ligt op loop- en fietsafstand. De auto kun je in de straat parkeren (parkeervergunningen).
Om de hoek vind je het Caspar van Wittelplantsoen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1920
- Gedeeltelijk voorzien van isolatieglas
- C.V.-combiketel 2019
- Gebruiksoppervlak 96 m²
- Meterkast vernieuwd in 2016
- Perceeloppervlakte 172 m²
- Nieuwe dakbedekking 2019
- Airco gemonteerd in 2020
- Buiten schilderwerk, zowel hout als gevel, in 2020 gedaan
- Nieuwe voordeur en kozijn in 2019 geplaatst


Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 359.000,– k.k.


WIE WAS PIETER PIJPERS
Pieter Pijpers, 1748-1805, Amersfoorts r.k. patriot en dichter; werd in 1795 lid van het Amersfoortse stadsbestuur en van het Utrechts gewestelijk bestuur. Maakte zich in die functies verdienstelijk voor Amersfoort. Zijn meest bekende werk is Eemlandsch Tempe, ofwel Clio op Puntenburgh