Wat een leuke en eigentijdse woning zeg! Natuurlijk, je komt ze heus wel vaker tegen, maar hier klopt het allemaal… Wanden, vloeren, keuken, badkamer, zonnig balkon, eigen overdekte parkeerplaats en natuurlijk de ligging binnen "Park Weelde" op loopafstand van het stadscentrum en het aangrenzende park. Optimaal wooncomfort is hier het absolute sleutelwoord. Dit is modern en binnenstedelijk wonen zonder concessies te doen aan leefruimte en comfort! Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: afgesloten entree met beltableau, fraaie centrale hal met lift en trapopgang.

Verdieping 2: bijna aan het eind van de galerij bevindt zich dit appartement; entree, hal met toilet, tweetal slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer voldoende ruimte heeft om een grote kledingkast te plaatsen, keurige badkamer met glazen inloopdouche, wastafel en kastruimte. De woonkamer is gelegen aan de zonzijde van de woning, ruim van opzet en voorzien van grote raampartijen. Via een schuifpui toegang tot het zonnige balkon. De moderne open keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van alle nodige apparatuur waaronder een gascomfort, koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot een handige bergruimte met plek voor wasmachine en droger.

De servicekosten binnen deze actieve VvE met een gezonde financiële basis bedragen € 110,00 per maand. Het appartement heeft een eigen overdekte parkeerplaats in de direct ernaast gelegen parkeergarage. Daarnaast is er om het complex voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

Algemeen:
– eigen overdekte parkeerplaats
– het appartement beschikt over een eigen berging
– appartement is opgeleverd in 2008
– winkels zijn op loopafstand te vinden
– er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen

NB: De naam Kruiskamp gaat terug op een hier gelegen kamp, een omheind stuk land en komt al in 1440 voor. Mogelijk betreft het hier land waarvan de opbrengst ooit bedoeld was voor het deelnemen aan een kruistocht naar het Heilig Land.