Prachtig nieuw wonen aan de parkzijde, op de bovenste verdieping aan de rand van het centrum van onze stad! In 2008 is er aan de rand van het centrum een nieuwbouwproject voltooid met in totaal 43 eengezinswoningen en 157 appartementen, genaamd Parkweelde. De projectnaam laat meteen de twee belangrijkste eigenschappen zien: vanuit het complex loop je zo het park in maar ook het centrum loop je zo tegemoet. Het appartementencomplex is qua uitstraling, afwerkingniveau en eigen parkeerplaats heel eigentijds van opzet.

Dit 3-kamer appartement ligt op de bovenste verdieping in het Westeria-gedeelte met een zonnig en ruim balkon en eigen vaste parkeerplaats binnen een afgesloten terrein.
Centrale entree met videofooninstallatie, brievenbussen, trapopgang, lift en toegang naar de bergingen en de achtergelegen (afgesloten en gedeeltelijk overdekte) parkeerplaatsen.

Appartement verdieping 3: entree, hal met toegang naar de twee slaapkamers (waarvan een toegang geeft naar de badkamer), separaat toilet, meterkast, bergruimte met cv opstelling en keurig verzorgde badkamer met inloopdouche, en wastafel. De lichte woonkamer over de volle breedte van het appartement heeft een evenzo brede glazen pui met een grote schuifdeur naar het ruime balkon en een open verbinding naar de keuken. De nette keuken is voorzien van losse apparatuur en veel kastruimte, aansluitend is er een bijkeuken voorhanden met de wasmachine/droger aansluiting Op de begane grond is er een eigen berging met elektra voorhanden.
DEZE WONING IS DIRECT TE AANVAARDEN!

De servicekosten binnen deze zeer actieve VvE met een goede gezonde financiële basis bedragen €105,00 per maand.

NB: De naam Kruiskamp gaat terug op een hier gelegen kamp, dat was een omheind stuk land en komt al in 1440 voor. Mogelijk betreft het hier land waarvan de opbrengst ooit bedoeld was voor het deelnemen aan een kruistocht naar het Heilig Land.