Dit 2- kamer hoekappartement op de top (9e) verdieping heeft misschien wel de beste ligging binnen dit goed verzorgde complex. Het centrum is op 5 fiets minuten bereikbaar en de winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te vinden. Dit appartement met eigen berging op de eerste verdieping is op nagenoeg alle punten aangepakt, waaronder; elektra/wandcontactdozen vervangen, spachtelputz wandafwerking, een nette laminaatvloer, keurig badkamer maar de keuken is toch wel het pronkstuk!

De indeling is als volgt: via de centrale afgesloten entree op de begane grond met gezamenlijke fietsenberging kan je via de lift of de trap naar de 9e verdieping. Aan het einde van de galerij vindt je dit appartement op de hoek.
De entree/hal met bergkast leidt je via de gang naar de slaapkamer, badkamer met toilet, ligbad wastafel en wasmachine aansluiting en ruime en lichte woonkamer met toegang zonnig balkon en zeer luxe en op maat gemaakte keuken in hoekopstelling met HPL werkblad, vaatwasser, 6- pits gascomfort, combi oven/magnetron, koel/vrieskast, cooker en RVS afzuigkap. Voor de liefhebber een echt kookparadijs!

De woning wordt verwarmd via blokverwarming, de servicekosten binnen de zeer goed beheerde VvE bedragen maandelijks € 155,00 inclusief voorschot stookkosten en waterverbruik.
Het appartement is rondom voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Kom kijken we laten het je graag zien!

NB:De rietzanger (Acrocephalus schoenobaenus) is een zangvogel uit de familie van zangers (Sylviidae). Ze komen tijdens het broedseizoen in vrijwel geheel Europa voor, met uitzondering van Ierland, Noord-Frankrijk en Scandinavië.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl