De gestelde prijs betreft een kooprijs vanaf. Dit ruime, lichte en scherp geprijsde 2-kamer appartement op de 4e verdieping ligt vrij aan de voor en achterzijde (groenstrook en park) en tevens ook gunstig gelegen ten opzichte van onze binnenstad, en aan de achterzijde aan de groenstrook. In de stad ben je met 10 fietsminuten, je boodschappen doe je om de hoek en even een luchtje scheppen kan dus aan de overzijde.

Er is een royale woonkamer met toegang naar het zonnige balkon (Z/W), voldoende parkeergelegenheid direct naast het appartement en er is een actieve Vereniging van Eigenaren; zo is vorig jaar alle beglazing vervangen en het complex geheel geschilderd.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 192,- per maand (inclusief voorschot stookkosten en waterverbruik).

De indeling is als volgt: centrale en goed verzorgde hal met toegang tot dubbele lift en algemene fietsenberging. Indeling appartement: entree, hal met vaste kasten, ruime slaapkamer met vaste kasten, badkamer met ligbad, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De royale woonkamer is goed indeelbaar, toegang balkon (Z/W) en een in lichte kleurstelling uitgevoerde open keuken in hoekopstelling.

Algemeen: het appartement is goed onderhouden en voorzien van een keurige laminaatvloer en keurige wandafwerking. In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

NB:Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren