Dit gemoderniseerde en goed bemeten 3 (vh2)- kamer appartement (62m2) is gelegen op de 8e verdieping en biedt een fraai uitzicht over de voor en achtergelegen groenstrook. Naar de stad fiets je in krap 10 minuten, voor de dagelijkse boodschappen zijn er winkels op loopafstand te vinden en om even een luchtje te scheppen of je hond uit te laten kun je direct het park in. Als je geen zin hebt in klussen, kom dan zeker kijken in dit zondermeer keurige appartement!

Indeling: onlangs opgekapte centrale hal met toegang tot dubbele lift en gezamenlijke fietsenberging.

De indeling van het appartement is als volgt: entree, hal met vaste kastruimte, ruime slaapkamer met vaste kasten, moderne en vernieuwde badkamer met douchecabine, vaste wastafel, toilet en wasmachine-/drogeraansluiting, lekker ruime, lichte en goed indeelbare woonkamer, 2e kleine slaap/werkruimte, nette open keuken in hoekopstelling en zonnig balkon (Z/W) voorzien van houten vlonders.

Algemeen: het appartement is goed onderhouden en geheel voorzien van een keurige eiken laminaatvloer en nette wandafwerking. In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig. De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 197,– per maand, inclusief voorschot verwarming, gasverbruik en al het koud en warm waterverbruik.

Hier kun je als starter alleen of stel een paar heerlijke woonjaren tegemoet zien! Kom vooral kijken we laten het je graag zien…

NB:Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren.