Liendert is een van de Amersfoortse wijken die erg in trek is bij starters op de Amersfoortse woningmarkt. De wijk is ruim opgezet en ligt op korte afstand van de binnenstad en overige voorzieningen. Direct achter dit kleinschalige en goed onderhouden complex bevindt zich een park welke zich uitstekend leent voor een wandelingetje. Winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sportschool bevinden zich tevens in de directe omgeving.

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

In 2005 zijn in dit appartement de badkamer, toilet en keuken vernieuwt en sinds 2010 is het geheel voorzien van dubbele beglazing.

De indeling van dit lekker vrij gelegen en gemoderniseerde 4- kamer appartement op de 2e verdieping is als volgt:

De centrale entree is in 2010 gemoderniseerde met brievenbussen en opgang naar de verdiepingen.
Verdieping 2: portiek met extra berging, entree, hal welke toegang geeft tot meerdere ruimten waaronder: moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een granieten werkblad, twee slaapkamers, gemoderniseerd toilet, keurige geheel betegelde badkamer met whirlpool en vaste wastafel, goed indeelbare ruime woonkamer met zijkamer en toegang tot het zonnige (Z/W) balkon met heerlijk vrij uitzicht. In de onderbouw is nog een eigen berging voorhanden. De servicekosten binnen deze financieel gezonde VvE bedragen € 195,– per maand inclusief voorschot stookkosten.

Kom vooral kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De spreeuw (Sturnus vulgaris) is een vogel uit de familie van de spreeuwachtigen (Sturnidae) uit de orde zangvogels (Passeriformes). Ondanks het feit dat hij het hele jaar door te zien is, is het een trekvogel. De spreeuwen die wij hier ’s zomers zien, zitten ’s winters zuidelijker en onze winterspreeuwen bevinden zich ’s zomers noordelijker.