De gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.
Dit ruime 4 kamer appartement op de 1e verdieping is zeker een bezichtiging waard. Kenmerken zijn zonnig balkon, veel lichtinval, neutrale afwerking, voorzien van isolerende beglazing, eigen berging en gezamenlijke tuin. De centrale ligging nabij Stadspark Randenbroek, de binnenstad, winkelcentrum Euterpeplein en diverse uitvalswegen maken dit appartement tot een aantrekkelijke (woon) combinatie!

De indeling is als volgt: centrale entree op de begane grond met toegang tot de bergingen en de achtergelegen gemeenschappelijke tuin.

1e verdieping: entree appartement met hal welke toegang geeft tot meerdere ruimtes; de lichte woonkamer, 3 slaapkamers waarvan er twee toegang geven tot het balkon, keuken, toiletruimte, badkamer met douchehoek, handdoekenradiator en wastafel.

In de onderbouw is een eigen, af te sluiten berging voorhanden.

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 145.000,– kk

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Randenbroek Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Tussen 1605 en 1660 woonden de familie Van Campen hier.