Wonen is gevoel. Het project ESPRESSO geeft dat gevoel de ruimte met comfortabele en praktisch ingerichte appartementen. In een omgeving die je alle mogelijkheden biedt. Een rustige straat aan de rand van het bruisende centrum en nabij het station en de uitvalswegen. Uitgebreid shoppen, gezellig terrasje pakken, een goed diner genieten, filmpje kijken, musea bezoeken, alle voorzieningen zijn volop aanwezig!

ESPRESSO wordt een kleinschalig appartementengebouw met in totaal 5 appartementen. Verdeeld over 4 bouwlagen met in de top een penthouse. Het gebouw is ontworpen met leefcomfort als uitgangspunt. De appartementen zijn compact en praktisch van opzet en uiteraard voorzien van alle moderne voorzieningen, met een gebruiksoppervlak van circa 45 tot 79 m². Alle appartementen beschikken over een balkon, het penthouse zelfs over 2 terrassen. Er is een lift aanwezig, evenals gezamenlijke bergruimte en voor het penthouse een eigen berging. Op de begane grond is een studio / bedrijfsruimte van 30 m² gesitueerd die plaats biedt aan een kleine onderneming. De toegepaste bouwmaterialen onderstrepen het kwalitatieve karakter van ESPRESSO.

Voor 2 appartement eigenaren is een inpandige garage mogelijk. Voor de anderen een eigen parkeerplaats. Deze parkeervoorzieningen worden separaat te koop aangeboden.

Koopsom studio € 100.000,– VON
Koopsom appartementen € 139.500,– tot € 245.000,– VON
Koopsom garages € 35.000,– VON
Koopsom parkeerplaatsen € 15.000,– VON

Start bouw: 1e kwartaal 2015.

De Lange Beekstraat heette aanvankelijk Beekstraat. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledig tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die er in uitmonden en daarom ook wel de Beek werd genoemd. De korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop eruit.