Fraai afgewerkt appartement, op loopafstand van de gezellige binnenstad en het centraal station. Gelegen op de 2e verdieping met balkon op het zuidwesten en vrij uitzicht over het Vermeerkwartier en Leusderkwartier. Dit appartement is zeer geschikt voor starters en forensen.

Indeling begane grond: afgesloten entree met beltableau, hal met trappenhuis en lift. Deze lift geeft ook toegang tot het souterrain waar zich de bergingen bevinden.

2e verdieping: entree, hal, nette badkamer met douchecabine/toilet/wastafel, slaapgelegenheid in de vorm van een bedstee met handige opberglades, lichte & goed indeelbare woonkamer, zonnig balkon (ZW) met hardhouten vlonder, gesloten moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruim & goed verlicht werkblad, veel kastruimte, aansluiting voor wasmachine en CV-opstelling. Het appartement is goed onderhouden en licht afgewerkt.

Bijzonderheden:
– berging in de onderbouw
– complex voorzien van lift
– servicekosten € 94,62 per maand
– mogelijkheid om parkeerplaats te huren in parkeerkelder onder complex.
– Nabij centraal station Amersfoort

NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.