LET OP: DIT APPARTEMENT WORDT IN VERHUURDE STAAT AANGEBODEN!

In een groene omgeving bevindt zich dit 2-kamer appartement (oorspronkelijk 3-kamer), gelegen op de 2e verdieping met een zonnig balkon. Het appartement kenmerkt zich door een speelse ruimte, veel lichtinval, privacy en een goed afwerkingniveau. Station en centrum zijn in de nabijheid, evenals diverse uitvalswegen. Er zijn parkeerplaatsen voor het gratis parkeren van een auto (geen vergunningengebied). De VVE is actief en financieel gezond. Het appartement beschikt over een eigen berging in het souterrain.

Indeling: entree, verzorgde hal met tegelvloer, gesloten keuken met net keukenblok voorzien van gaskookplaat & geiser, ruime slaapkamer met voldoende ruimte om een grote kledingkast te plaatsen, vernieuwde & goed ingerichte badkamer (2007) met toilet/douche/wastafel en wasmachineaansluiting, royale lichte woonkamer met vaste kast & laminaatvloer, toegang tot het zonnige balkon (zuid).

Het complex is onlangs benoemd tot gemeentelijk monument.

Aanvaarding: in overleg
Koopsom in verhuurde staat: € 140.000,– kk
Huurinkomsten op jaarbasis: € 9.720,– (inclusief deel servicekosten)
Indexering: februari 2017

NB: straat is vernoemd naar Lambert Heijnrics, lid van het Amersfoortse stadsbestuur als schout (1465-1466 en 1474-1477).