Op een unieke locatie aan de Utrechtseweg, richting Soesterberg, even buiten de bebouwde kom in de "Driehoek": Eempolder/Landgoed Den Treek/Het Stichtse, ligt deze moderne op alle punten tip top verzorgde vrijstaande villa met dubbele vrijstaande garage (77 m²), stenen bergingen (33 m²), zwembad, buitendouche, sauna en jacuzzi op een prachtig gelegen, als park aangelegd perceel ter grootte van maar liefst 2.3 HA met als bijzonderheid een vier baan’s ‘pitch & putt’ golfbaan.

De foto’s van het park en de villa met haar schitterende terrassen spreken voor zich. De woning is bereikbaar via een lange oprijlaan en is vanaf de weg niet zichtbaar. Aan de achterzijde grenst het perceel aan "De Vlasakkers". Een garantie voor maximale privacy, volledig in een groene omgeving.

Aan de zuid/west- en noordzijde van de woning bevinden zich stenen terrassen met een oppervlakte van in totaal maar liefst 263 m².

Indeling: via de entree en vestibule is de royale hal bereikbaar die toegang biedt tot de gezellige warande met buiten openhaard, de lichte woonkamer met open haard en de werkruimte annex kantoor, het toilet en de grote woonkeuken met bijkeuken, vanuit de hal is ook het ruime souterrain van 38 m² te betreden en de apart gelegen kelderpartij.

De slaapvleugel biedt vier slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en de tweede badkamer is geschikt voor gebruik door kinderen of gasten.
Parkeren: parkeerruimte voor 5 – 7 auto’s en vrijstaande stenen garage voor 2 – 4 auto’s.

Bijzonderheden:
– begane grond veelal voorzien van een hardstenen vloeren en/of parketvloeren
– vloerverwarming in toiletten, douche en badkamer
– prachtig onder architectuur aangelegd park met wandelpaden, 4 holes golfbaan en waterpartij
– gecertificeerd beveiligingssysteem
– gas gestookte cv installatie
– royale kelderpartij
– gebruiksoppervlakte 258 m²
– inhoud 758 ³
– perceeloppervlakte 22695 m²
– in overleg is de woning op korte termijn te betrekken

We durven te stellen dat een locatie met meer privacy en wooncomfort zo dicht nabij de stad zal niet te vinden zal zijn.

Graag geven we u een goed beeld van het parkachtige aangelegde perceel, met golfbaan, bossages, vrije zichten, vijverpartij en meerdere terrassen, aansluitend laten we u uiteraard graag de villa zelf zien!

NB: De Utrechtseweg is een weg die al in de middeleeuwen vanaf de Utrechtsepoort in de richting van Utrecht voerde. Oorspronkelijk boog de weg af, volgde ongeveer het tracé van de huidige Prins Frederiklaan en ging verder over de Vlasakkers naar Soest. De huidige weg, over de Amersfoortse Berg, werd vanaf 1648 aangelegd.