Deze vrijstaande en zeker niet alledaagse Parkvilla, gelegen in het centrale, meest waterrijke deel van Nieuwland maakt onderdeel uit van het "Domaine Entre Nous". Binnen dit "domein" zijn 9 exclusieve villa’s losjes naast elkaar gerangschikt, op een zeer besloten aan een eigen rijpad gelegen binnenterrein waarbij de privé tuinen natuurlijk zijn verbonden door collectieve grond (mandeligheid) in mede-eigendom.

Het is een zeer lichte en speelse woning, waarbij iedere ruimte door de verschillende ramen en deuren op een andere manier de zon toelaat. De strakke en misschien wel tijdloze architectuur waarbij de buitengevel is uitgevoerd met een combinatie van een donkerkleurige natuursteen voorzien van groeven, rondom gevelstuc in een licht groene tint en aan de parkzijde met een verrassend en soms wat weerkaatsend tegelmozaïek, geven de woning bijzondere accenten.

Niet alleen de woning zelf maar ook de ligging op loopafstand van het Waterparck en winkelcentrum de Nieuwe Hof is bijzonder. Opvallend in het Waterparck zijn de zogeheten stapstenen die u van de ene oever naar de andere oever van de plas brengen. Alle overige voorzieningen waaronder de uitvalswegen, openbaar vervoer, basisscholen en kinderopvang zijn in de directe omgeving te vinden.

De indeling is als volgt: entree, hal met garderobenis en toilet, doorgang naar inpandige berging (voormalige garage), heerlijk royale woonkeuken met drie(!) dubbele openslaande tuindeuren en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, koel/vries combinatie, vaatwasser, koffiemachine en voor de liefhebbers een aparte toegang tot de…..sauna! De verzorgde tuin rondom is via drie zijden bereikbaar. Op ieder moment van de dag kun je een zonnig of beschut plekje vinden en is aan de westzijde (avondzonnetje) een verlengstuk van de woonkeuken waar je heerlijk kunt vertoeven!

Verdieping 1: overloop met toilet en cv–ruimte, separate werkkamer en ruime woonkamer van ca. 45 m² met optimale lichtinval door de vele ramen en schitterend vrij uitzicht vanaf het buitenterras van ca. 12 m².

Verdieping 2: overloop, wasruimte, drietal slaapkamers van respectievelijk 16, 12, en 9 m², moderne badkamer met ligbad, aparte douchecabine, dubbel wastafelmeubel en vrijhangend toilet.
Algemeen Bouwjaar 2000 Inhoud ca. 500 m³ Woonoppervlak ca. 160 m², schilderwerk 2009/2010 (houtwerk alsmede stucwerk).

Hier vind je exclusiviteit binnen een parkachtige, besloten omgeving. Wil je echt iets anders dan anders…kom dan zeker kijken, we laten het je graag zien!