Dit is een familiehuis waar we blij van worden! Het is niet voor niets dat de huidige eigenaren hier ruim 35 jaar met veel plezier wonen. Het huis is nu te groot en daarom geven ze het stokje graag door aan een volgende liefhebber. De ligging aan de populaire zuidkant van de stad is ideaal. In het Bergkwartier vind je prachtige huizen, mooi aangelegde straten, bossen en fijne buurtbewoners.
Alle voorzieningen waaronder scholen, uitvalswegen en het centraal station zijn op korte afstand te vinden. Heerlijk brood en banket bij bakkerij Vermeer, het mooiste vlees bij Scharrelslagerij ‘t Oude Ambacht en een divers aanbod aan delicatessenwinkels… je vindt het allemaal om de hoek aan de Utrechtseweg. Als je het koken liever uitbesteedt kun je terecht bij verschillende eetgelegenheden waaronder het bekende Sally’s Kitchen en restaurant Tollius.

Mocht je hieraan niet genoeg hebben dan is het bruisende centrum van de stad op slechts 5 fietsminuten of een kwartiertje wandelen gelegen. Dit maakt wonen aan de zuidkant van de stad zo fijn, de mix is geweldig.

Er is een supersnelle verbinding met de rest van de Randstad of met het Noorden. Naar de snelwegen heb je een snelle ontsluiting zonder files vanaf je eigen oprijlaan…

De indeling is als volgt: royale zij- entree met marmeren vloertegels, toilet en trapopgang. Tevens is hier vandaan toegang naar de woonkamer en suite, keuken en het kantoor. In de woonkamer zijn de originele en suite deuren met glas in lood aanwezig, de vloer is belegd met een parket vloer en in beide ruimtes is ook de originele schouw aanwezig. De keuken heeft veel werkruimte, toegang naar de kelder, en heeft een open verbinding met de eetruimte in de serre die heerlijk licht is door de grote raampartijen. Deze ruimte maakt dit tot het ideale gezinshuis! Via de serre kun je naar de bijkeuken waar een wasmachine aansluiting aanwezig is en betreed je de zonnige tuin met berging.

Verdieping 1: ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De grootte van de slaapkamers varieert van 12m2, 16 tot 17m2. De grootste kamer beschikt over op maat gemaakte inbouwkasten (70cm diep). De badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douche, toilet en een royaal wastafelmeubel.

Verdieping 2: grote en lichte zolder met een bijzondere dakkapel welke een prachtig uitzicht geeft over het Bergkwartier en zelfs de Lange jan is zichtbaar. Deze open zolderruimte is prima op te delen in twee slaapkamers (en eventueel een badkamer).

De groene tuin met meerdere zitjes geeft je veel privacy en je kunt op ieder moment van de dag wel ergens van de zon genieten!

De afbeeldingen van deze presentatie geven een aardig beeld van wat de woning je zoal te bieden heeft. Om het werkelijke gevoel dat uitgaat van het huis echter te kunnen ervaren, spreken we graag met je af om met elkaar een ronde te lopen. Een afspraak is zo gemaakt, we kijken uit naar je komst!

Wie was De Bosch Kemper? Jonkvrouw Christina de Bosch Kemper, 1840-1924, opende in haar woonhuis aan de huidige Snouckaertlaan een internaat waar meisjes kosteloos werden opgeleid tot onderwijzeres of huishoudelijke hulp. Tot 27 januari 1914 heette deze laan Van Campenlaan. Daarna tot 23 februari 1942 Prinses Julianalaan. Deze naam moest op last van de Duitse bezetters worden gewijzigd. Klein weetje: toeval of niet, in dit huis op nummer 13 heeft Prinses Christina, de dochter van prinses Juliana, een tijdje gewoond.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl