Zelfstandig, rustig en veilig wonen in Amersfoort met alle mogelijke zorg in de nabijheid en een prachtig uitzicht, aan de rand van het bosgebied Nimmerdor, u loopt zo het bos in.

Èn medio 2024 kunt u ook gebruik maken van de nieuwste zorgvormen die Amaris en Habion gaan realiseren in 2 gebouwen van De Nieuwe Amerhorst, zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Er komt een buurtkamer, hier ontmoeten bewoners van de wijk elkaar, er worden activiteiten georganiseerd en men kan hier bijvoorbeeld samen eten, er komt ook een buitenterras. Vanuit het wijksteunpunt kunnen ook activiteiten worden georganiseerd om de wijkbewoners te enthousiasmeren om naar elkaar om te zien. Er komt bovendien een zorgpost om zorg in de wijk aan te bieden. Kortom u zit straks eerste rang met de mogelijkheid om de beste zorg te ontvangen, mocht u dat willen.

Dit zeer zonnige en lichte, senioren 3-kamer hoekappartement van ruim 100 m² is gelegen op de 3e en tevens hoogste verdieping met balkon en eigen parkeerplaats. De (misschien wel meest ideaal gelegen) woning maakt deel uit van het complex “De Bosrand”. Het beschikt over een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en er is een fraaie binnen- en buitentuin aanwezig. Ook na de realisatie van de nieuwbouw houdt u een vrij uitzicht.

Voorzieningen zoals winkels bevinden zich aan de nabijgelegen Leusderweg, maar ook de historische binnenstad van Amersfoort is goed en snel te bereiken. Er is een directe busverbinding met het centraal station en het centrum.

Indeling: algemene entree, keurig afgesloten voorportaal met videofoon, prachtig atrium met veel lichtinval en fraai zicht richting het groen, hier bevinden zich tevens de trap en liftinstallatie.

3e verdieping: entree appartement, ruime hal, meterkast, vrijhangend toilet met fontein, geheel betegeld en neutraal afgewerkt, inpandige berging tevens van buiten te bereiken met CV installatie, en veel bergruimte. Royale woonkamer met fraaie raampartijen, zonwering, een zonnig balkon van 9 m² met vrij uitzicht naar zowel het bos en ruim uitzicht. De open keuken heeft een houten werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De twee slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal, waarvan één slaapkamer zeer ruim is en toegang biedt tot het balkon. De badkamer, met handige wasmachine/droger aansluiting, is bereikbaar vanuit de slaapkamer en ook vanuit de hal, deze is afgewerkt in neutrale kleurstellingen en voorzien van wastafel, vrijhangend toilet en doucheruimte.

Bijzonderheden:
Comfortabel, privacy, veilig, eigen regie;
Ruim appartement met vrij uitzicht
Geschikt voor meerdere zorgconcepten
Altijd zorg aanwezig
Aanvullende vernieuwende concepten wonen & zorg in 2024
Bosachtig gebied
Goed afwerkingsniveau;
Volledig geïsoleerd;
Eigen parkeerplaats;
Voor bewoners vanaf 55 jaar.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 445.000,– k.k.

Wanneer u overweegt om uw eigen woning te verkopen of wanneer u benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op funda.nl