VILLA BEUKENLAAN

Villa Beukenlaan, een geweldige woonkans in een unieke omgeving. Een energiezuinige villa van Landgoed van Rozenburgh op een riante boskavel. De villa wordt gasloos gebouwd en door middel van vloerverwarming kan het hele huis eenvoudig worden verwarmd. Een systeem dat in warme perioden tevens voor koeling kan zorgen.

Aangezien u zelf uiteraard uw eigen woonwensen heeft, is er voor gekozen de villa’s casco op te leveren. Zo heeft u alle mogelijkheden uw villa helemaal af te bouwen zoals u dat wilt. De locatie van de binnenwanden, de afwerking van de villa, elektrapunten, de woonkeuken en het sanitair … alles is nog vrij te kiezen. Dat zijn lastige keuzes waarbij wij u kunnen ondersteunen. Uiteraard kunt u ook de villa zelf of met een bedrijf van uw keuze verder afmaken.

De locatie van Landgoed Van Rozenburgh behoeft eigenlijk geen introductie. Naast Kasteel De Hooge Vuursche in een uniek stukje groen Nederland. Prachtig! Hier kunt u heerlijk genieten van de ruimte en privacy op uw eigen landgoed én toch vindt u alle benodigde voorzieningen in de buurt. Dagelijkse boodschappen kunt u dichtbij in Baarn of Soest doen. Maar ook het centrum van Hilversum is vanaf uw nieuwe thuis dichtbij. Golfen doet u aan het ‘eind van de straat’ bij de Hilversumse Golfclub. U kunt tennissen ‘om de hoek’ bij de Baarnse Lawn Tennis Club, maar ook andere sportfaciliteiten zijn volop in de buurt aanwezig. En dan de recreatieve mogelijkheden! ’s Avonds even een boswandeling maken om de dag te vergeten. Heerlijk fietsen door de natuur. U hoeft er niet voor op pad, u zit er middenin! En na een dag genieten, nestelt u zich thuis bij de open haard of de haard van Restaurant Vuur op de hoek, waar u de dag afsluit met een borrel of heerlijk diner.

Voor meer informatie kijk op landgoedvanrozenburgh.nl