Aan de zuidkant van de stad, aan één van de mooiste lanen van het statige Bergkwartier mogen we je nu deze royale 2/1 kap villa aanbieden met maar liefst 951 m3 inhoud en een gebruiksoppervlak van 229 m2! De Johan van Oldenbarneveltlaan is een gezellige en ook rustige laan waar bijna iedereen elkaar kent en de kinderen nog prima op straat kunnen spelen. Centraal Station Amersfoort ligt om de hoek en je bent in ruim een half uur in hartje Amsterdam of op Schiphol. Er is een supersnelle verbinding met de rest van de Randstad of met het Noorden. Om de andere hoek van de straat ligt aan de Utrechtseweg een keur aan gezellige winkels, speciaal- zaken en restaurants waar je bijna alles kunt krijgen. Ook zijn er diverse scholen in de directe nabijheid. En naar de snelweg heb je een snelle ontsluiting zonder files vanaf je eigen oprijlaan.

De indeling is als volgt: overdekte zij- entree, statige ruime hal met trappenhuis, toilet, trap naar de kelder, dichte keuken welke is uitgerust met de nodige apparatuur en ruimte voor het ontbijt, zeer royale woonkamer en suite met originele geornamenteerde plafonds, twee open haarden, openslaande deuren naar een overdekt zitje met uitzicht op de achtertuin. De opvallende, originele serre aan de voorzijde van de woning staat in verbinding met de voorkamer en leent zich daardoor uitstekend als werkkamer.

Verdieping 1: bordes trap naar de overloop, bergruimte met wasmachine aansluiting, badkamer met wastafel douche, ligbad, toilet, en twee royale slaapkamers waarvan één met inloopkast, balkon en schouw en de andere heeft openslaande deuren naar een dakterras.

Verdieping 2: de zolderverdieping is opgedeeld in een royale lichte overloop met drie slaapkamers, badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel en bergruimte met CV. De mooi aangelegde tuin met meerdere zitjes geeft je veel privacy en je kunt op ieder moment van de dag wel ergens van de zon genieten! Achterin de tuin is er een houten berging voorhanden voor al je tuinspullen en fietsen.

Altijd al aan de Johan van Oldenbarneveltlaan willen wonen? Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wie was Johan van Oldenbarnevelt? Johan van Oldenbarnevelt, 1547-1619, Nederlands staatsman, geboren te Amersfoort aan de Muurhuizen 19(!). Vestigde zich in 1570 als advocaat in Den Haag, werd 1576 pensionaris van Rotterdam; sinds 1586 landsadvocaat van Holland en West-Friesland; ontpopte zich tot leider van de Republiek. Gaf in 1602 de aanzet tot oprichting van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Koos in de godsdienststrijd tussen contraremonstranten en remonstranten de zijde van de laatsten, dit verscherpte de tegenstelling tot prins Maurits, de stadhouder. Werd gearresteerd en op het Haagse Binnenhof onthoofd.