PERFECT GELEGEN ZEER RUIME EN INSTAPKLARE STADSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EIGEN PARKEERPLAATS.
Deze moderne tussenwoning heeft een gebruiksoppervlak van 149 m² en inhoud van ruim 545 m³ waar alles samenkomt! Instapklaar met uitgebouwde woonkamer, strakke wandafwerking, vloer- verwarming en koeling, royale keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer, 4 slaapkamers, leuke stadstuin met berging en niet te vergeten een eigen parkeerplaats…

De ligging is ideaal: in de binnenstad, maar toch rustig en met het Eemplein op loopafstand. In de directe omgeving vind je een park met watertrap, speelplaats en veldjes, ideaal voor gezinnen met kinderen. Als je nieuwerwets wilt wonen op een perfecte locatie tussen de binnenstad en het centraal station, dan mag dit huis zeker niet op je lijstje ontbreken!

De gehele woning is uitgerust met een warmte en koude systeem op basis van aardwarmte. In de winter wordt de woning hiermee verwarmd, in de zomer zorgt het systeem voor actieve verkoeling. Hierdoor is de temperatuur het gehele jaar aangenaam, ongeacht de omstandigheden buiten.

In 2011 werd dit woonplan gerealiseerd waarin modern vormgegeven appartementen, geschakelde- en halfvrijstaande woningen, elkaar afwisselen en een eigentijds en logisch geheel vormen. Deze verrassend rustige en kindvriendelijke buurt met alleen bestemmingsverkeer bevindt zich op vier minuten lopen van het centraal station en is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke rondweg, A28 en A1. Ideaal als je van deze faciliteiten gebruik wilt maken.

BEGANE GROND
entree, ruime hal met garderobe-nis, vrijhangend toilet en toegang naar de royale en open woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Via de tuin bereik je de berging en eigen parkeerplaats die te bereiken is via het mandelige terrein. Deze is afgesloten en daardoor een veilige plek voor kinderen om de spelen. De ruime keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur van AEG, zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Aan de voorzijde van het huis kan je heerlijk buiten zitten op het voetpad en aangrenzende groenstrook.

1E VERDIEPING
overloop, 3 goed bemeten slaapkamers (van respectievelijk circa 17, 12 en 6 m²), fraai afgewerkte en complete badkamer met regendouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2E VERDIEPING
royale open zolderruimte met bergruimte, wasmachine- en droger aansluiting en een vierde slaapkamer (van circa 17 m²) die door het hoge plafond een zeer ruim gevoel heeft. De zolderruimte is eenvoudig om te bouwen naar een vijfde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Eigen parkeerplaats
– Mandelig terrein aan de achterzijde, jaarlijkse kosten zijn € 123,38
– Top locatie dichtbij het station en het centrum van Amersfoort
– 4 slaapkamers met mogelijkheid tot een 5e
– Volledig gasloos

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk

Vraagprijs: € 598.000,– k.k.

WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg is de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.