Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, het gezellige Eemplein met leuke winkels en terrassen, verschillende culturele voorzieningen en het NS-station bevindt zich dit luxe 2-kamerappartement. Het beschikt over een royale en aantrekkelijke living, open keuken en een ruime comfortabele & lichte slaapkamer.

Via de overdekte (open) galerij, boven straatniveau, komen we bij de entree van de woning, waar je altijd droog buiten kunt zitten.

Eenmaal binnen is de indeling als volgt:
De ruime woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, oven, koel/vrieskast, keramische kookplaat en afzuigkap, biedt je alle mogelijkheden voor een fantastische indeling. Het appartement kenmerkt zich door zijn hoge plafonds, grote ramen en heel veel licht. Naast de woonkamer met toiletruimte een ruime slaapkamer en via tussenhal toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 2012
– Energielabel A
– Gebruiksoppervlak: 62 m2
– Actieve vereniging van eigenaren
– Servicekosten € 92,- + € 49,- voorschot stookkosten
– Volledig geïsoleerd
– Voorzien van vloerverwarming
– Verwarming via een collectieve verwarmingsinstallatie.
– Zeer onderhoudsvriendelijk (o.a. aluminium ramen)

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 255.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wat is de betekenis van de straatnaam? Deze laan voert naar de rivier de Eem. Deze rivier ontstaat door samenvloeiing van de Heiligenberger of Lunterse Beek en de Barneveldse Beek, mondt uit in het Eemmeer en zorgt voor de afwatering van de Gelderse Vallei.