Wat is er leuker dan je voordeur uit te stappen en je meteen te bevinden tussen de historische middeleeuwse panden van onder andere het Logement “De Tabaksplant” en de “Kamperbinnenpoort”, de mooie pleinen met de uitnodigende terrassen, de gezellige straatjes met winkels en restaurantjes en om de hoek het Zocherplantsoen om je dagelijkse rondje te lopen… De binnenstad maar ook het Flint theater en de musea zijn hier letterlijk het verlengstuk van je woning en je beste buur. De woning zelf is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1926 en heeft je net zoveel te bieden; een pittoreske uitstraling, sfeervolle woonkamer, een vrij gelegen stadtuin, uitgebouwde keuken én 3 slaapkamers…! Natuurlijk, je gaat hier best een aantal dingen aanpassen (wanden, vloeren, keuken) maar de basis is -ook op bouwkundig gebied- zeker goed te noemen.

De indeling is als volgt: entree, hal met toilet en garderobekast, super sfeervolle en knusse woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren naar de patiotuin en doorloop naar de uitgebouwde keuken met deels inbouwapparatuur en losse apparatuur en erachter de handige bijkeuken/bergruimte. Je woont in de stad maar bij dit huis zit je heerlijk rustig en privé in de altijd gezellige en verrassend zonnige stadtuin. Een heerlijke plek voor een lunch, een glaasje wijn, barbecue met je vrienden of lees een goed boek in je hangmat!

Verdieping 1: overloop, twee slaapkamers (de voorste met extra bergkast en de achterste met dakkapel) en badkamer met ligbad, douche, wastafel, 2e toilet en in het werk gestorte fraaie terrazzo vloer. Via een vast trap is de 2e verdieping bereikbaar.

Verdieping 2: deze open zolderruimte met dakraam, bergruimte en cv opstelling (Remeha Avanta HR 2020) is zondermeer ruim genoeg om als 3e slaapkamer te gebruiken.

Woningen in dit soort straatjes kom je maar zelden tegen en nu zeker niet vaak dat we ze je mogen aanbieden… dus kom kijken, we laten het je heel graag zien!

Waar komt de naam Coninckstraat vandaan? De oorsprong van deze straatnaam gaat terug op Dirk die Coninck, die in 1394 het gebied de Teut in leen kreeg van de Utrechtse bisschop. De oudste vermelding van de straatnaam is in de bronnen is van 1495 terug te vinden.
Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl