Govaert neemt jou graag mee de stad in! Dit is jou kans om sfeervol te wonen in een super leuke “poortwoning” (gemeentelijk monument) waar veel samenkomt; een zeer charmant straatje, 84m2 gebruiksoppervlak, een ruime woonkamer en slaapkamer, stadstuin met berging en achterom en vernieuwde keuken en badkamer. die wel gemeentelijk monument middenin de historische binnenstad van Amersfoort. Als je het straatje uitloopt, loop je letterlijk alle voorzieningen en de gezelligheid van de binnenstad tegemoet.. de Hof en misschien wel Amersfoorts’ leukste winkelstraat De krommestraat maar ook deli-bar-restaurant Madonna, je vindt het allemaal om de hoek!

De indeling is als volgt: entree, hal met toegang naar de flinke woonkamer. Door de hoge en grote raampartijen komt er veel licht de woning in. Vanuit de woonkamer kun je via de tussendeur naar de keuken, welke is uitgerust met alle inbouwapparatuur. Achter de keuken bevindt zich de badkamer, met douche, wastafel en toilet. Via de keuken loop je je stadtuin in met achterom en vrijstaande berging.

Verdieping 1: overloop met wastafel en cv opstelling en er is een bergkast aanwezig. Doordat de woning deels boven de poort is gebouwd zijn er hier twee slaapkamers aanwezig waarvan een zeer goed bemeten.

Wil jij super sfeervol wonen met alle geneugten van de stad als je beste buur? Kom kijken, we laten je deze leuke stadswoning graag zien!

Waar komt de straatnaam vandaan? De naam Vijver (Viver) komt al in 1414 voor; ooit was hier water te vinden, een uitloper van het Havik, waarschijnlijk met een functie als visvijver, gezien de oorspronkelijke betekenis van het woord vijver: stilstaand water waar vis levend bewaard wordt. Tot de officiële naam vaststelling ook wel Vijverstraat genoemd.

De overdracht dient plaats te vinden bij projectnotaris BolscherBrugDeijl Notarissen Te Amersfoort. Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl