Starters opgelet! Zoek jij een strak appartement met eigen parkeerplaats midden in Amersfoortse binnenstad? Dan is dit echt iets voor jou. Je woont hier op de bovenste verdieping van een kleinschalig en nieuw complex (2007). Alle pleinen zoals het Onze Lieve Vrouwenplein, Hof, Groenmarkt en Appelmarkt met de vele terrassen, winkels, en horecagelegenheden zijn hier je beste buur! Een lekker stukje lopen langs de oude stadsmuren en omringende grachten? Dat kan gemakkelijk met het Zocherplantsoen om de hoek! Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Dit appartement vind je op de bovenste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex gebouwd in 2007. De vloeren, daken en beglazing zijn allen goed geïsoleerd dus je verbruikt hier niet veel energie.

Het appartementen complex heeft een overdekte entree met bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen. Achter het complex is een gezamenlijke fietsenberging waar elke bewoner gebruik van mag maken. De hoofdingang bevindt zich aan de afgesloten achterzijde.
Indeling appartement: overloop met eigen lockerkast, entree, hal met intercominstallatie, woonkamer aan de voorzijde van het appartement, met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is er toegang tot de bergkast met cv ketel (Remeha 2007). Via de gang bereik je de badkamer welke is uitgerust met een toilet, wastafel, douchecabine en een wasmachine/ droger aansluiting. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde van het appartement en heeft een velux dakraam.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen €89,00 per maand.

Waar komt de naam Pothstraat vandaan? De naam komt al in 1649 voor op de plattegrond van Blaeu en verwijst naar de Pothbroeders die hier op het einde van de vijftiende eeuw een pesthuis bouwden en later ook hun werkzaamheden voor de armen hier concentreerden. De pot verwijst waarschijnlijk naar een ketel die werd gebruikt bij het uitdelen van voedsel. Het gedeelte voorbij de Oliesteeg heette eerder ook wel Zogstraat (in 1588 vermeld als Soegestraet).

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!
Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl