ZEER RUIME EN PERFECT GELEGEN STADSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EIGEN PARKEERPLAATS
Modern en ruim wonen op loopafstand van het bruisende centrum van Amersfoort. Deze woning is instapklaar door de uitgebouwde woonkamer, strakke wandafwerking, vloer- verwarming en koeling, royale keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer, 4 slaapkamers, gezellige tuin met berging en niet te vergeten een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein

De ligging is ideaal: vlakbij de binnenstad, met het Eemplein (bioscoop, bibliotheek, diverse winkels en een grote supermarkt) op loopafstand, maar toch rustig met een afgesloten binnenplaats waar kinderen veilig kunnen spelen. Het centraal station is slechts vier minuten lopen en in de directe omgeving vind je verder een park met watertrap, speelplaats en veldjes, ideaal voor gezinnen met kinderen.

De gehele woning is uitgerust met een warmte en koude systeem op basis van aardwarmte. In de winter wordt de woning hiermee verwarmd, in de zomer zorgt het systeem voor actieve verkoeling. Hierdoor is de temperatuur het gehele jaar aangenaam, ongeacht de omstandigheden buiten.

BEGANE GROND
entree, ruime hal met garderobe-nis, vrijhangend toilet en toegang naar de royale en open woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Via de tuin bereik je de berging en eigen parkeerplaats die te bereiken is via het mandelige terrein. Deze is afgesloten en daardoor een veilige plek voor kinderen om de spelen. De ruime keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur van AEG, zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Aan de voorzijde van het huis kan je heerlijk buiten zitten op het voetpad en aangrenzende groenstrook.

1E VERDIEPING
overloop, 3 goed bemeten slaapkamers (van respectievelijk circa 17, 12 en 6 m²), fraai afgewerkte en complete badkamer met regendouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2E VERDIEPING
royale open zolderruimte met bergruimte, wasmachine- en droger aansluiting en een vierde slaapkamer (van circa 17 m²) die door het hoge plafond een zeer ruim gevoel heeft. De zolderruimte is eenvoudig om te bouwen naar een vijfde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Eigen parkeerplaats
– WKI (warmte koude installatie systeem)
– Mandelig terrein aan de achterzijde, jaarlijkse kosten zijn € 123,38
– Top locatie op loopafstand van het station en het centrum van Amersfoort
– 4 slaapkamers en ruime zolder met mogelijkheid tot 5e slaapkamer of 2e badkamer
– Volledig gasloos

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 575.000,– k.k.

WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg is de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.