In Amersfoort- Zuid is in 2002 als onderdeel van een binnenstedelijk nieuwbouwproject dit kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. Het geheel is goed onderhouden, biedt veel comfort en is zeer centraal gelegen nabij de winkels aan de Leusderweg, uitvalswegen, openbaar vervoer, bosgebied Nimmerdor en landgoed Den Treek. Alle appartementen zijn gebouwd rond de fraai aangelegde en sfeervolle binnentuin.

Indeling appartement: entree, hal, inpandige berging met wasmachineaansluiting, toiletruimte, royale en lichte woonkamer over de volle breedte van het appartement, voorzien van een schuifpui naar het zonnige balkon (Zuid-West). De halfopen keuken is uitgevoerd in een U-opstelling, uitgerust met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Via de tussenhal is er een doorloop naar de 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.

Parkeerplaatsen zijn er ruim voorhanden bij de hoofdingang. De leeftijdsgrens is vastgesteld op 50+ met een maximale leeftijd bij aanmelding van 70 jaar. Bewoners zijn lid van de woongroep en VvE Nimmerdor. Binnen het complex is er een gezamenlijke ontmoetingsruimte en tevens een algemene fietsenberging.

Bijzonderheden:
• 3-kamer appartement op 1e en tevens hoogste verdieping;
• Gelegen in het gewilde Leusderkwartier;
• Uitzicht op het bosgebied Nimmerdor;
• Voorzien van 8 zonnepanelen;
• Leeftijdsgrens bij aankoop van 50 – 70 jaar;
• De ‘Culturele kring’ organiseert veel activiteiten;
• Gezamenlijke fietsenberging;
• Bouwjaar 2002.

Oplevering: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 545.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WIE WAS KAMERLINGH ONNES?
Heike Kamerlingh Onnes, 1853-1926, Nederlands natuurkundige. Verrichte baanbrekend werk op het terrein van extreem lage temperaturen, maakte helium vloeibaar (1908) en ontdekte geleiding van metalen. Werd in 1913 onderscheiden met de Nobelprijs voor natuurkunde.