Deze instapklare & duurzame stadswoning bevindt zich op een fantastische locatie. Oorspronkelijk gebouwd in 2004 en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, een prettige indeling en moderne uitstraling. Je woont hier praktisch in de binnenstad, maar toch ook rustig en in een groene omgeving. Het is een genot de vogels te horen fluiten en alle faciliteiten op loopafstand te hebben. Van het centraal station, het historische stadscentrum tot de delicatessewinkels op de Amersfoortse Berg! De woning is onlangs volledig aangepakt en o.a. voorzien van een fraaie keuken en badkamer.

INDELING
Entree, hal met meterkast en bergruimte, werk/slaapkamer van 10 m² met inbouwkast en openslaande deur naar de loggia aan de voorzijde, separate toiletruimte, slaapkamer van 13 m² met openslaande deur naar de stadstuin, nieuwe badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

VERDIEPING
Royale woonkamer van circa 40 m² compleet met fraaie eiken houten vloer. Doordat deze ruimte op de verdieping is gelegen ervaar je veel privacy en door de grote ramen een ‘vrije’ uitkijk. Aan de voorzijde is een grote schuifpui waar je heerlijk in de zon kan zitten, een zogenaamd frans balkon (ZW). Aan de achterzijde voldoende ruimte voor een grote eettafel grenzend aan de nieuwe keuken. Deze bestaat uit een fraai meubel met keramiek werkblad en v.v. Siemens inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koel/vrieskast, inductie kookplaat, afzuigkap en cooker. Van deze zijde heb je zelfs zicht op ‘Onze Lieve Vrouwetoren’!

Het geheel is zeer goed onderhouden en goed geïsoleerd (definitief energielabel A). Het platte dak is sinds 6 maanden voorzien van zonnepanelen, deze zijn ter overname. Aan de voorzijde is een eigen stenen berging met stopcontact en een lichtpunt.

HIER WIL JE WONEN!

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 428.000,– k.k.

NB: Spoorstraat is de weg naar het spoor. Aanvankelijk Stationsdwarsstraat genoemd (1905 – 1911), vervolgens tot 1914 Wilhelminastraat en daarna Koningin Wilhelminalaan. Op last van de bezetter moest de naam vervallen.