Natuurlijk je zal hier de handen uit de mouwen moeten steken maar… zoek je een super leuke ruimte voor een betaalbare prijs, kom dan zeker een keertje kijken! Gunstig gelegen in de nabijheid van de groengordel in de wijk Liendert ligt dit leuke 2- kamer appartement met een gebruiksoppervlak van 58m2. Dit starters appartement ligt op de eerste verdieping aan een rustige straat.

Bij het appartement behoort een berging op de begane grond. Er is voldoende parkeerruimte bij het gebouw. Op circa 5 minuten fietsafstand liggen het winkelcentrum aan het Neptunusplein en het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort.

De indeling is als volgt: Via de centrale hal met het trappenhuis kom je bij de entree van het appartement. De ruime hal geeft toegang tot praktisch alle ruimten in het appartement. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche. Er is een separate toiletruimte. De door de grote raampartijen aangenaam lichte woonkamer heeft een deur naar het balkon. Verwarming door middel van blokverwarming.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen €139,00 per maand inclusief voorschot stookkosten.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Interesse in dit huis?

Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Wiekslag; de beweging (slag) van de vleugel van een vogel.