Aan de populaire zuidkant van Amersfoort mogen we je binnen het Leusderkwartier deze 2/1 kap woning uit 1926 aanbieden! Wat dacht je van een woonoppervlak van 116m2, een flinke tuin en 5 prima slaapkamers en dit alles op een super centrale locatie; Stadspark Randenbroek, de bossen van Nimmerdor, scholen, sportclubs, het station, de winkels van de Leusderweg én de binnenstad zijn allen met 10 fietsminuten prima bereikbaar! De straat kenmerkt zich door de prettige woonsfeer en leuke bewonerssamenstelling, men naar elkaar omziet en de kinderen nog gewoon op straat kunnen spelen of even naar vriendjes kunnen lopen in de buurt.

De indeling is als volgt: entree/hal met toiletruimte, trapkast en trapopgang. De woonkamer met eiken pvc vloer is heerlijk licht met een erker aan de voorzijde, veel glas aan de achterzijde en een half open keuken. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en geeft je toegang tot de flinke tuin met stenen berging en achterom. De tuin heeft fijne plekken om in alle rust en privacy te genieten van de zon en is volop beplant.

Verdieping 1: overloop, drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de 2e verdieping. De twee grote slaapkamers hebben een vaste kast. De badkamer is voorzien inloopdouche, wastafelmeubel, handdoeken radiator en 2e toilet.

Verdieping 2: voorzolder met toegang naar de twee slaapkamers, deze zijn voorzien van dakkapellen, waardoor er een ruime werk/slaapkamer en een iets minder grote slaapkamer aan de achterzijde is ontstaan. Beide kamers zijn voorzien van warm en koud water. Achter de knieschotten is de nodige bergruimte aanwezig.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Kenmerken: bouwjaar 1926 – woonoppervlakte 116m² – 5 slaapkamers – loopafstand van het centrum – ruim perceeloppervlak van 205m2 – gezellige en charmante straat.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wie is Albert Cuijp? 1620-1691, Noordnederlands landschapschilder en etser. Zijn mooiste werk, typische rivierscènes en landschappen met waardig kijkende koeien stralen grote rust uit, waarbij hij het licht op een aantrekkelijke manier schilderde. Werd als belangrijkste schilder van de Dortse School beschouwd.