Op zoek naar een starterswoning in een kindvriendelijke buurt? Deze woning staat aan een autoluw en aantrekkelijk hofje. Buurtbewoners zijn regelmatig voor het huis te vinden, terwijl de kinderen samen spelen in het speeltuintje. Het is een ideale plek voor (aanstaande) jonge gezinnen!

De indeling is als volgt: entree met toilet, meterkast en trapopgang. In de woonkamer zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en geeft de kamer een ruimtelijk gevoel. De halfopen keuken heeft een gaskookplaat, een oven, een koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken kijk je uit op het voorliggende hofje.

Vanuit de woonkamer loop je de betegelde tuin in voorzien van een stenen schuur met ruimte voor fietsen en tuingereedschap. Ook aan de voorkant van de woning is er ruimte voor een buiten zithoek.

Op de verdieping zijn er drie lichte slaapkamers (6, 8 en 11 m2). De inpandige badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel met meubel en een tweede toilet. Vanuit de overloop is er toegang naar de wasmachine ruimte met CV-opstelling. In de trapopgang is extra bergruimte gecreëerd.

Vanaf het Hof der Reflectie ben je met een paar minuten bij het winkelcentrum Emiclaer. Ook het meer dorpse winkelcentrum van Hoogland is dichtbij. Zowel op Emiclaer als in Hoogland worden regelmatig feestelijke activiteiten georganiseerd. Dicht in de buurt zijn drie basisscholen en veel sportfaciliteiten, zowel voor kinderen als volwassenen. Met een paar minuten ben je op de snelwegen A1 en A28. Liever met de trein? Station Schothorst is op tien minuten fietsafstand. Binnen een kwartier fiets je naar de historische binnenstad van Amersfoort. Voor een wandeling in het groen kun je naar het nabij gelegen Park Schothorst, met haar afwisselende landschap én de grootste kindernatuurspeelplaats van Amersfoort.

WAAR KOMT DE NAAM HOF DER REFLECTIE VANDAAN?
De Hoven langs de Laan der Hoven hebben allen een eigen karakter en zijn gebaseerd op een metafoor. Het is in het leven goed soms nog even over dingen te overdenken, te reflecteren.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl