Een lichte tussenwoning, gelegen op een rustige locatie in de groene kindvriendelijke woonwijk Liendert, heeft een eigen achterom, een zonnige besloten achtertuin, 3 slaapkamers en een dichte keuken. De woning dient op diverse punten te worden gemoderniseerd maar biedt volop mogelijkheden om je eigen ideeën te verwezenlijken.

De woning ligt op slechts enkele minuten fietsen van de prachtige Amersfoortse binnenstad. Alle stadsvoorzieningen zijn binnen handbereik en je parkeert zonder vergunning voor de deur. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van winkels, scholen, speeltuinen, uitvalswegen en een heerlijk wandelpark.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met toilet en trapopgang, lichte doorzon woonkamer met deur naar de tuin. Gesloten keuken met diverse mogelijkheden. Ruime tuin op het westen met stenen berging.

1e verdieping: Hier zijn 3 kamers en een kleine badkamer met douchecabine en vaste wastafel. Via een losse trap te bereiken bergzolder met mogelijkheid om een dakopbouw en dus een extra verdieping te realiseren.

Vraagprijs € 275.000,-
Aanvaarding in overleg.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wat is de betekenis van de Roerdompstraat? Vogel uit de familie van de Reigerachtigen, met twaalf soorten. Zij leven behalve in Europa ook in Midden-Azië van de Oeral tot aan de Japanse Zee en verder nog in Zuid-Afrika.