Een lichte tussenwoning, gelegen aan een rustig autovrij pad in de groene en kindvriendelijke woonwijk Liendert. Door de dakopbouw zijn er 4 mooie slaapkamers. Zonnige diepe tuin met berging en achterom. De woning dient op diverse punten te worden gemoderniseerd, maar biedt volop mogelijkheden om je eigen ideeën te verwezenlijken.

De woning ligt op slechts enkele minuten fietsen van de prachtige Amersfoortse binnenstad. Alle stadsvoorzieningen zijn binnen handbereik en je parkeert zonder vergunning op het pleintje achter de woning. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van station Schothorst, winkels, scholen, speeltuinen, uitvalswegen en een heerlijk wandelpark.

BEGANE GROND
entree, hal met toilet en trapopgang, lichte doorzon woonkamer met deur naar de tuin. Gesloten keuken met diverse mogelijkheden. Ruime tuin op het zuid/westen met stenen berging, kelderkast met bergruimte.

1e VERDIEPING
Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel.

2e VERDIEPING
Vaste trap naar voorzolder met CV-ruimte (2019) en een ruime slaapkamer.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 325.000,– k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM KEMPHAAN VANDAAN?
Is eenvogelsoort uit de familie van de Strandlopers. In het voorjaar houden de mannetjes op vaste plaatsen ingewikkelde schijngevechten, die vooral oplaaien als wijfjes de kampplaats bezoeken.