Natuurlijk je zal hier de handen uit de mouwen moeten steken maar… zoek je super veel ruimte voor een betaalbare prijs, kom dan zeker een keertje kijken! Gunstig gelegen in de wijk Liendert ligt dit ruime appartement met een gebruiksoppervlak van ruim 90m2. Het heerlijk lichte appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex nabij het centrum van Amersfoort en heeft een heerlijk breed balkon. Er is een ruime woonkamer met een aansluitende zijkamer en twee slaapkamers. Bij het appartement behoren een berging op de verdieping en één in de onderbouw. Er is voldoende parkeerruimte bij het gebouw. Op circa 10 minuten fietsafstand liggen het winkelcentrum aan het Neptunesplein en het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort. Uitvalswegen A28 en A1 zijn zeer goed bereikbaar en ook het Centraal station is nabij gelegen.

De indeling is als volgt: Entree, brede hal met meterkast welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de zijkamer. Deze kamer kan goed gebruikt worden als studeerkamer, eetkamer of als extra slaapkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het brede balkon. Dichte keuken voorzien van een klein keukenblokje en opstelling voor de boiler. Badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Separaat toilet met fontein en twee goed bemeten slaapkamers.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 93,80 per maand, het voorschot stookkosten bedraagt € 75,00 per maand.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort.

Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM ZANGVOGELWEG VANDAAN?
De zangvogel is een vogel met een groot en ontwikkeld strottenhoofd. Zij maken ca. 60 % uit van alle vogelsoorten.