Op een royaal perceel van 332 m² gelegen, goed onderhouden HOEK-woning met uitbouw en vrijstaande stenen garage. De woning heeft een eigen oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s en een zonnige omsloten royale tuin. De ligging is ideaal, een rustige straat en toch direct nabij stadscentrum, winkels, scholen, station en zwembad (Amerena).

INDELING
Entree met hal, toilet en trapopgang naar 1e verdieping, ruime verdiepte kelderkast en toegang naar de woonkamer met open keuken. Vanuit de lichte woonkamer is de royale brede en zonnige tuin heerlijk zichtbaar. Er ligt een houtenvloer in de woonkamer en in de open keuken, met diverse inbouw apparatuur, liggen plavuizen.

VERDIEPING 1
Overloop, 2 slaapkamers waarvan de ruime kamer aan de achterzijde een doorgang naar het balkon heeft, badkamer met douchecabine, bad, zwevend toilet en wastafel, aparte kamer voor was- en drogeropstelling (en extra vrieskist).

VERDIEPING 2
Vaste trap naar de voorzolder met CV-opstelling en opberg ruimte, 2 slaapkamers, inbouwkasten en 2 dakkapellen.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM KWARTEL VANDAAN?
Groep vogels uit de familie van de Hoendervogels. Samen met de patrijzen vormen zijn de familie van de Veldhoenders. In ons land zijn kwartels in de vrije natuur zeldzaam.