Dit 3-kamerhoekappartement ligt op de zevende verdieping. Vanuit dit appartement heeft u werkelijk een magnifiek uitzicht over de Amersfoortse skyline! Door de unieke opzet van het gebouw heeft u maar liefst drie zichtzijdes op de omgeving en een heerlijk zonnig, balkon. Daarnaast krijgt u ook nog de beschikking over een (fietsen)berging in de onderbouw. Dit gemoderniseerde appartement ligt op een mooie locatie ten opzichte van stadscentrum, winkels, openbaar vervoer en sportclubs.

Beneden in het complex komt u binnen via een centrale entree met brievenbussen, intercom, lift en trappenhuis. Hiernaast bevinden zich, met een aparte ingang, ook de bergruimtes.

Op de zevende etage heeft u via een L-vormige hal toegang tot een royale woon-/eetkamer met vaste kast. De keuken beschikt over een vaatwasser, kookplaat. De koelkast en eventueel vriezer moeten nog aangeschaft worden. De badkamer beschikt over een bad en een badkamermeubel. Er is een separaat toilet. Het appartement heeft twee slaapkamers.

Vereniging van Eigenaars: De VvE is gezond en actief. De bijdrage voor de VvE bedraagt ca. € 185,- per maand. Hierin is onder andere inbegrepen de opstalverzekering, de schoonmaakwerkzaamheden en het onderhoud ten behoeve van het appartementencomplex. Het voorschot stookkosten bedraagt € 65,-.

Voor deze woning is een niet-zelfbewoners clausule van toepassing.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Betekenis van de straat: Rietzanger: Vogel uit de familie van de Zangvogels. De meeste soorten zijn bosvogels, sommige leven in rietmoerassen, in struikgewas of weiland.