Deze geschakelde patio- bungalow met carport en berging aan de voorzijde ligt aan een rustige en prettige straat in binnen Schuilenburg- Zuid. De woning is praktisch ingedeeld en levensloop bestendig doordat alles zich op één verdieping bevindt. Op een paar minuten loopafstand ben je bij de winkels van het Euterpeplein, het openbaar vervoer en het gezondheidscentrum Schuilenburg. Binnen enkele minuten fietsen ben je midden in het gezellige centrum van Amersfoort. Even een stukje wandelen met de hond in het buitengebied of de bossen? Je bent er zo!

Kom kijken, we laten je deze woning graag zien!

De indeling is als volgt: overdekte entree zodra je de voordeur binnenstapt kom je binnen in de ruime hal, waar de garderobe zich bevindt. Vanuit de centrale hal heb je toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning en de badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en wasmachineaansluiting. Ook vanuit de hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning is de badkamer bereikbaar. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen, je kijkt vrij weg en hebt uitzicht op de verzorgde ruime achtertuin met houten schuur. Aan de voorzijde van de woonkamer is de halfopen keuken gesitueerd, welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Parkeren kan op eigen terrein op de oprit en onder de carport. De berging is hier direct naastgelegen.

Kenmerken:
– Geheel gelijkvloers
– Parkeren op eigen terrein
– Dichtbij het winkelcentrum
– Rustige woonomgeving
– Royale tuin

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD Notarissen te Amersfoort.

Waar komt de straatnaam vandaan? Opera van Giuseppe Verdi, 1813-1901, naar Le roi s’amuse van Victor Hugo, 1802-1885. De première vond plaats in maart 1851. Rigoletto is de hofnar van de lichtzinnige hertog van Mantua.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl