Aan de rand van het populaire Soesterkwartier staat deze leuke jaren ’20 tussenwoning met berging en vrije achtertuin op het zuiden. De rustige straat heeft een karakteristiek straatbeeld door onder meer een tweetal gezellige hofjes. De woning dient op diverse punten te worden gemoderniseerd, maar biedt volop mogelijkheden om je eigen ideeën te verwezenlijken.

De Palmstraat heeft een actieve buurtvereniging met een eigen buurthuis met besloten speelterrein. Het is slechts enkele minuten fietsen naar het Bosgebied Birkhoven, Dierenpark Amersfoort, het Bosbad, het NS-Centraal Station, diverse winkels, het Eemplein en de prachtige historische Amersfoortse binnenstad. Alle voorzieningen van de stad én recreatiemogelijkheden zijn dus binnen handbereik. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen. Je parkeert zonder vergunning voor de deur.

BEGANE GROND: entree, meterkast, toilet en een ruime woonkamer met open haard! Half openkeuken, via de keuken bereikt je de bijkeuken. De achtertuin is zonnig en bevat een achterom. Tevens kun je hier van veel privacy genieten! In de achtertuin is een grote stenen berging aanwezig voorzien van elektra.

VERDIEPING 1
Overloop, drie slaapkamers, een badkamer met bad, toilet en wastafel. Via een vlizotrap op de overloop bereik je de grote vliering met cv ketel en geiser, er is voldoende ruimte om al je spullen op te bergen.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Waar komt de naam Palmstraat vandaan? Boom uit de Palmenfamilie. Men kent ca. 200 geslachten en ca. 2700 soorten, die voornamelijk voorkomen in tropische en subtropische gebieden. Op het noordelijk halfrond komen in de gematigde streken slechts enkele soorten voor.