Deze fraaie grachtenwoning met monumentale gevel is gelegen op één van de mooiste locaties in Amersfoort tegenover de synagoge, het Mondriaanhuis en direct nabij de Muurhuizen. In 2005 is de woning volledig gerenoveerd en geïsoleerd. De royale woonkamer met hoge raampartijen, luxe keuken, 3 mooie slaapkamers (4 mogelijk), 2 complete badkamers en de tuin met berging & achterom maken het geheel zeer compleet.

BEGANE GROND
Grote gezamenlijke entree, hal met toiletruimte, royale living met aan de tuinzijde de open luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur. De openhaard maakt de ruimte extra sfeervol. Via openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin. Voor stadsbegrippen een grote tuin met de nodige privacy en zon. De stenen berging is ruim opgezet en bereikbaar voor fietsen middels de achterom via de Valkestraat.

VERDIEPING 1
Riante masterbedroom welke eenvoudige te splitsen is in 2 grote slaapkamers. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een royale doucheruimte, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

VERDIEPING 2
Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte, 2e badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

Kortom, een aantrekkelijke stadswoning met veel comfort en ruimte.

Voor het parkeren van een auto is een parkeerplek om de hoek beschikbaar met oplaadpaal!
Deze plek wordt ter overname aangeboden.

Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs: € 1.300.000,– k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM KORTEGRACHT VANDAAN
De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel van de Kortegracht heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.