De Rubensstraat biedt een charmant jaren ’30 straatbeeld met aan één zijde jaren ’30 woningen en aan de overkant sportvelden en vrij uitzicht richting park Randenbroek. De straat biedt voldoende parkeermogelijkheden, het stadscentrum is binnen handbereik, scholen, sportvoorzieningen om de hoek en uitvalswegen zijn op korte afstand. Al deze voordelen maken de Rubensstraat een geliefde straat om te wonen. De woning biedt ruimte, veel lichtinval en is goed onderhouden. Laat je verrassen en maak een afspraak voor bezichtiging.

INDELING
Begane grond: via de originele voordeur bereik je de hal, trapopgang, verdiepte kast en toilet. Royale woonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde een erker. De openslaande deuren zorgen voor een mooie verbinding met de tuin. De dichte keuken geeft mogelijkheden om te verbinden met de woonkamer. Achter de keuken is een stenen berging aanwezig.

VERDIEPING 1
Overloop. Aan de achterzijde gelegen grote slaapkamer van maar liefst 20 m², met balkon en vaste kast. De slaapkamer heeft door de mooie raampartijen veel lichtinval. Twee aan de voorzijde gelegen slaapkamers van resp. 14 m² en 5 m². De badkamer biedt volop ruimte om al je wensen kwijt te kunnen. Er is een separaat toilet op de overloop.

VERDIEPING 2
Vaste trap naar de zolder met dakraam, stook- en bergruimte met wasmachine aansluiting. Op deze verdieping is nu één slaapkamer van 7 m², echter de resterende open ruimte kan goed opgedeeld worden in meerdere kamers.

VERDIEPING 3
Ruime bergvliering.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het Zuid-Westen en loopt door bestrating en begroeing over naar de grote zijtuin. De meerdere terrassen geven optimale beleving van zon- en schaduw.

Het huis staat in een gebied waar parkeren met een vergunning verplicht is. De kosten voor een vergunning bedragen ca. € 90,- per jaar.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 925.000,- k.k.

Interesse in deze woning? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WIE WAS RUBENS?
Peter Paul Rubens, 1577-1640, Zuidnederlands schilder, tekenaar en diplomaat; groot vernieuwer van de Vlaamse schilderkunst in de zeventiende eeuw.