Aan de rand van het historisch stadscentrum ligt deze charmante twee onder één kap woning met eigen oprit, schuur en fraaie besloten achtertuin. Een sfeervolle woning met voortuin en een zeer ruime, fraaie en zonnige achtertuin gelegen op het zuidoosten. Achterin de tuin tref je tevens een houten schuur aan. Op loopafstand van winkels, scholen, sportvoorzieningen, theater De Flint en nabij de uitvalswegen A1 en A28.

INDELING IS ALS VOLGT:
Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet, voorraadkast en meterkast. De ruime woonkamer is voorzien van een nette hard houtenvloer en gezellige openhaard. De ruime keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanaf de bijkeuken is zowel de werkruimte als de tuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een, wastafel, ligbad met douche en tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
Via de vaste trap kan je naar de tweede verdieping. De overloop met CV-opstelling, wasmachine aansluiting en voldoende bergruimte. Er bevindt zich een ruime zolder slaapkamer met een velux dakraam.

KENMERKEN:
– Jaren 30 woning
– Eigen oprit
– Ruime achtertuin op het zuidoosten
– Gebruiksoppervlakte 108 M2
– Bouwjaar 1926
– Op loopafstand van centrum
– Ruim voldoende voorzieningen zoals scholen, supermarkt, winkels etc.
– Vrijstaande houten schuur
– Volledig geïsoleerd

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 530.000,- k.k.

Interesse in deze woning? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS DE BETEKENIS VAN DE STRAAT?
Oorspronkelijk Lyenlaer. In de vijftiende eeuw worden in dit gebied de hofsteden Groot Lyenlaer en Klein Lyenlaer onderscheiden; zij behoorden tot de maalschap (markegenootschap) van Hoogland. Al in 1282 worden Everard en Andries van Linlar genoemd. De naam Liendertseweg komt in de bronnen voor vanaf 1666. In 1963 werd een klein gedeelte van de weg opgenomen in de Liendertsedreef, terwijl als gevolg van een gewijzigd tracé een gedeelte van de oorspronkelijke weg Fazantenstraat ging heten. Het gedeelte van de Hoefseweg tussen globaal de spoorlijn en de huidige Rondweg-Oost behoorde aanvankelijk tot de Liendertseweg (tot de wijziging bij rb. van de gemeente Hoogland van 30 december 1959).