VANWEGE GROTE BELANGSTELLING ZIJN INMIDDELS ALLE BEZCHTIGINGSMOMENTEN INGEVULD!

Altijd al in het buitengebied willen wonen? Laat deze kans dan niet voorbijgaan. Aan de Keienweg bieden wij deze woonboerderij aan. De woning is gelegen op ruim 14000 m2 grond! Het mooie van deze woning is dat je alle vrijheid ervaart en toch zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Zo ben je supersnel in Amersfoort Vathorst en Nijkerk/Bunschoten is ook nabij. De woning is in 2001 volledig nieuw gebouwd. De prachtige landelijke vergezichten in combinatie met een privacyvolle ligging maken dit object uniek.

De woning is geheel onderkelderd en geschikt gemaakt voor dubbele bewoning c.q. inwoning, waarbij je bijvoorbeeld aan mantelzorg kunt denken. Momenteel zijn er dus 2 woonkamers, 2 keukens, 2 badkamers en 6 slaapkamers. Door een eenvoudige aanpassing zijn beide woongedeelten ook weer samen te voegen. Mede door de aanwezigheid van de paardenboxen, de rijbak, het weiland en de fraaie uitrijmogelijkheden is dit een geschikt object voor mensen die de hippische sport een warm hart toedragen.

INDELING

1e Woongedeelte
BEGANE GROND
Via de voordeur aan de zijkant (noordzijde) van de woning bereik je de ruime hal met toilet. Aan de rechterzijde bevindt zich de keuken voorzien van 5-pits gasfornuis, oven, combimagnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Doorlopend kom je in het gezamenlijke portaal met achter entree. Dit portaal verbindt de twee woongedeelten. Aan de voorzijde van de woning vind je de ruime living met houten vloer en open haard voorzien van een kalkzandstenen schouw. De openslaande deuren verbinden de living met het buitenterras en de tuin, van waar het uitzicht fenomenaal en weids is.

VERDIEPING
De trapopgang is centraal gelegen, zodat de overloop in een u-vorm om deze opgang ligt. Er zijn 3 ruime slaapkamers. Twee aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van dubbele wastafels, een groot hoekligbad, douchecabine en toilet. Tot slot vind je op deze verdieping nog een voorraad-/bergruimte waarin de aansluiting voor de wasmachine- en droger en twee separate c.v.-installaties. Middels een vlizotrap is de beloopbare zolderverdieping te bereiken. Deze ruimte strekt over de gehele woning.

2e Woongedeelte
BEGANE GROND
Via de voordeur aan de zijkant (zuidzijde) van de woning bereik je de ruime hal met toilet. Aan de linkerzijde bevind zich de keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, oven, combimagnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Doorlopend kom je in het gezamenlijke portaal met achter entree. Aan de voorzijde van de woning vindt u de ruime living met natuurstenen vloer en open haard voorzien van een kalkzandstenen schouw. De openslaande deuren verbinden de living met het buitenterras en de tuin.

2e Woongedeelte
SOUTERRAIN
In het souterrain vind je 3 ruime slaapkamers. De master-bedroom heeft een ruime ensuite kleedkamer. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de master-bedroom bereikbaar. Deze badkamer is voorzien van dubbele wastafels, ligbad, douchecabine en toilet. Aansluitend op de badkamer is een royale inloopkast. Tot slot vind je op deze verdieping nog een wasruimte met de aansluiting voor de wasmachine- en droger en een voorraad-/bergruimte.

BIJGEBOUWEN
– Houten schuur (ca. 20 x 6 meter), waarin 4 paardenboxen (3 x 3 meter) en 2 garages
– Open kapschuur (ca. 20 x 6 meter), voorzien van koeienstal, stro-opslag en werktuigenstalling
– Rijbak (ca. 20 x 40 meter), voorzien van verlichting en afgevuld met m3d zand
– Kippenhok met houtopslag
– Oude hooischuur

TUIN
De royale tuin is rondom gelegen en o.a. voorzien van rododendrons, hortensia’s en een ruim gazon. Er is een sfeervolle boomgaard aanwezig met kippenhok en diverse fruitbomen. Er is een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het terrein is geheel omheind en toegankelijk via een toegangshek.

VOORZIENINGEN
· toegangshek;
· mooie en verzorgde tuin rondom o.a. voorzien van een boomgaard
· tuinverlichting;
· ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

KORTOM: een uniek object op een bijzondere locatie.