Een licht drie-kamerappartement met alle voorzieningen op zeer korte afstand! Dit leuke appartement ligt op de derde verdieping en heeft een speelse indeling met een fijne woonkeuken en bijzonder veel lichtinval. Ben je op zoek naar een fijn, licht en ruim appartement? Kom dan zeker even kijken!

Het winkelcentrum “Euterpeplein”, de bruisende binnenstad van Amersfoort, het stadspark “Randenbroek” en natuurgebied “De Schammer” liggen op zeer korte afstand. Hoe fijn is het om alle gemakken zo lekker dichtbij te hebben! Het appartement beschikt over een gezellige woonkamer, heeft een aparte eet/werkkamer, maar kan ook als extra slaapkamer gebruikt worden. Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid en de ligging nabij op- en afritten van de A28 is ideaal.

INDELING
Het appartementengebouw heeft een gezamenlijke afgesloten entree met de trap of de lift naar de derde verdieping. Op de begane grond is de eigen berging gelegen en een aparte algemene fietsenberging.

APPARTEMENT
Entree, hal, lichte, sfeervolle woonkamer, aparte eet/werkkamer met toegang tot het balkon op het zuidwesten. Keuken met wasmachine-aansluiting. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Inpandige slaap/werkkamer. Royale slaapkamer met twee inbouwkasten.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 190,00 per maand.
Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Vraagprijs €255.000,- k.k.
Oplevering: z.s.m.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wat is de betekenis van de straatnaam?
Ringweg, een naam die het doel van deze weg weergeeft, een ringweg te vormen rond de hele stad. De toevoeging maakt duidelijk om welk gedeelte van de ring het gaat. Het gedeelte tussen de Heiligenbergerweg en de Heiligenbergerbeek heette vroeger Metgensbleek.