Ruim 4-kamer appartement met een balkon op het zuidwesten! Dit appartement is gelegen op de 3de verdieping en beschikt over een heerlijk vrije en groen uitzicht! Daarnaast beschikt dit appartement over een berging en lift. In mum van tijd ben je ook nog eens in de gezellige binnenstad van Amersfoort. Waar alle nodige voorzieningen zoals supermarkten en sportscholen te vinden zijn. Achter dit appartementencomplex is een waterwingebied met verschillende wandelpaden en diverse waterpartijen gelegen, heerlijk om daar even naar toe te lopen! En binnen een paar minuten zit je ook nog eens op de snelweg (A28 of A1).

Natuurlijk je zal hier de handen uit de mouwen moeten steken maar… zoek je een super leuke ruimte voor een betaalbare prijs, kom dan zeker een keertje kijken! We laten je het graag zien!

INDELING
Centrale hal, met video-intercom, trappenhuis en lift. Daarnaast beschikt iedere bewoner(s) over een eigen (fietsen)berging.

VERDIEPING 3
Entree, brede hal met meterkast welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de zijkamer. Deze kamer kan goed gebruikt worden als studeerkamer, eetkamer of als extra slaapkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het brede balkon. Dichte keuken voorzien van een klein keukenblokje en opstelling voor een boiler. Badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Separaat toilet met fontein en twee goed bemeten slaapkamers.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 133,00 per maand, het voorschot stookkosten bedraagt € 70,00 per maand.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort.

Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM
Wiekslag; de beweging (slag) van de vleugel van een vogel.