Deze hoekwoning met bedrijfsruimte is gelegen in de gewilde woonwijk Soesterkwartier aan de westzijde van Amersfoort. De buurpanden bestaan uit woningen en bedrijven SRO & BSA banden. De eigenaren van deze organisaties hebben plannen het terrein te herontwikkelen naar nieuwe huisvesting voor SRO gecombineerd met nieuwe woningen. De woning is oorspronkelijk gebouwd 1935 en verdient een volledige modernisering. Het kan naar eigen inzicht een nieuwe indeling krijgen. Gezien de grootte van het perceel van maar liefst 628 m² is dit een object met veel mogelijkheden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object ligt op enkele fietsminuten van de Noordzijde van Centraal Station Amersfoort, met goede treinverbindingen naar alle windstreken. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met eigen vervoer. Zowel de Rijksweg A1 als de Rijksweg A28 zijn eenvoudig te bereiken. Het centrum en het nieuw te ontwikkelen Eemkwartier liggen op fietsafstand.

BESTEMMING
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Soesterkwartier”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de enkelbestemming “bedrijf”, bedrijven in categorie 1 en 2. Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

OPLEVERINGSNIVEAU
De woning wordt in huidige staat opgeleverd vrij van huur en is als volgt ingedeeld; entree, toilet, woonruimte met slaapkamer, pantry en douche op de begane grond. Via de achterzijde is met meerdere uitgangen toegang naar de bedrijfsruimte. 1e verdieping is voorzien van kleine pantry, twee slaapkamers en douche. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een slaapkamer.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 161 m² met een vrije hoogte van 384 cm, te betreden door een grote schuifdeur.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amersfoort
Sectie D
Nummer 5890
Oppervlakte: 628 m²

GARANTIESTELLING
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom

NOTARIS
Ter keuze van de koper

BTW
Er is geen BTW van toepassing

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk

VRAAGPRIJS
€ 635.000,– k.k.

GOEDKEURING
Verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verkoper.

INTERESSE IN DIT OBJECT?
Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM SOESTERWEG VANDAAN?
Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan.