Dit is iets voor jou! Wonen in één van de meest charmantste woningen van Amersfoort en dan ook nog eens midden in de binnenstad. Dit klinkt toch als muziek in je oren?

Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervolle straat met prachtige bomen. Natuurlijk op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen in het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten in de stad, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: Café Van Zanten, misschien wel het leukste (buurt)café aan het einde van de straat…

Indeling is als volgt:
Via de voordeur kom je binnen in de garage, waar je veel ruimte hebt voor opslag en het parkeren van je auto. Deze garage kan je eventueel opofferen en toevoegen aan de woonruimte. Voor het berekenen van de totale gebruiksoppervlakte is daar al rekening mee gehouden!
Via de tussendeur kom je uit in de keuken. Achter de keuken bevindt zich de badkamer v.v. inloopdouche & wastafel, het toilet en nog een trapkast voor wat extra bergruimte. Via de vaste trap kom je uit op de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de woonkamer zal je je verbazen over deze charmante uitstraling, dit komt onder andere door het mansarde dak. Aan de voorzijde kan je de deuren zomers lekker open zetten en kijk je via het Franse balkon uit op de prachtige Xaveriuskerk. De slaapkamer is hoog, waardoor je goed gebruik kunt maken van de ruimte. Door de velux dakramen is het hier ook lekker licht.

Kom je kijken? We laten je deze charmante stadswoning graag zien!

Bijzonderheden:
– energielabel B
– binnenstad van Amersfoort

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
Oplevering: z.s.m.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Oorspronkelijk bevond zich hier een gracht, die deel uitmaakte van de binnenste stadssingel en vanaf 1631 werd dicht gestort. Al spoedig ’t Zand genoemd.