Verscholen in het groen, op een steenworp afstand van de historische binnenstad in een rustig en groen straatje aan de zuidkant van de wijk Schothorst ligt deze multifunctionele tweekamer woning. Dit huis is geschikt voor zowel senioren, die graag de mogelijkheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond willen hebben, als voor starters die niet in een appartement willen beginnen. Als je de slaapkamer beneden weer terugbrengt, heb je nog een prima woonkamer en een grote extra kamer op de eerste verdieping. Heb je liever een grote woonkamer dan hoef je geen aanpassingen te doen. Kortom: mogelijkheden genoeg! Kom rustig eens binnenkijken!

De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen zoals twee NS-stations, prima busverbinding met Utrecht/Uithof, het winkelcentrum, het stadspark Schothorst en op circa 10 minuten fietsafstand het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING
Entree, hal met toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen voor en achter. De (eenvoudige) keuken geeft toegang tot de achtertuin met stenen berging en achterom. De badkamer bevindt zich tevens op de begane grond en is uitgerust met douchehoek en vaste wastafel.

VERDIEPING
Overloop met veel bergruimte, stookopstelling en vaste wastafel. De (slaap)kamer, met een dakraam aan de voorzijde.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 310.000,– k.k.

Interesse in deze woning? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op funda.nl