Starters opgelet! Een volledig instapklare studio op steenworpafstand van de historische binnenstad van Amersfoort. Dit in 2019 opgeleverde appartement ligt in het populaire Leusderkwartier en is onderdeel van het kleinschalige appartementencomplex De Oranjeboom. Bij het appartement zit een gezamenlijk dakterras met prachtig uitzicht over de binnenstad van Amersfoort en Onze Lieve Vrouwetoren. Naast het complex ligt het bruisende Van Stolbergpark. Het Nimmerdorse bos en Park Randenbroek liggen ook op korte afstand.

INDELING
Aan de Leusderwegzijde vind je de centrale, afgesloten entree met video intercom. Via de trap of lift kom je op de tweede woonlaag waar het appartement zich bevind en is voorzien van een lichte laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt. Achter de voordeur heb je rechts een handige inpandige ruimte voor de wasmachine, droger, stofzuiger e.d. Ook de CV ketel hangt in deze ruimte. Links in de hal loop je de badkamer in met inloopdouche, badkamermeubel, designradiator en toilet.

Vanuit de gang kom je in de mooie woonkamer met veel lichtinval en fraai uitzicht. De raampartijen lopen door tot aan de vloer wat de woonkamer optisch groter maakt. De open keuken is modern en het avondeten kan bereid worden op een 4-pitskookplaat of in de oven. Verder is de keuken voorzien van een afzuigkap een vaatwasser en koel/vrieskast. Door de grote kastenwand is er een aparte slaapplek gecreëerd.

Belangrijkste kenmerken:
* instapklare studio
* bouwjaar 2019
* gelegen in het populaire Leusderkwartier op loopafstand van binnenstad en centraal station
* dichtbij parken en bossen
* binnen 5 minuten met de auto op de snelweg
* VVE kosten van € 93,00 per maand

Kom kijken, we laten het je graag zien!

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM
Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.