Op zoek naar een ruim appartement in het centrum van Amersfoort? Dan is dit iets voor jou!
Midden in de binnenstad van Amersfoort, bieden wij dit vierkamer appartement op de bovenste verdieping aan. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, 2 balkons, een eigen overdekte parkeerplaats en eigen berging. Het appartement bevindt zich op loopafstand van de binnenstad van Amersfoort, om de hoek van de winkels, supermarkten, terrasjes, pleinen, parken. Het centraal station bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. Diverse uitvalswegen zoals de A28 liggen op enkele minuten rijden vanaf het appartement.
Kom je kijken? We laten het je graag zien!
Indeling is als volgt.

BEGANE GROND
Entree met toegang tot de lift en het trappenhuis.

3e VERDIEPING
Je komt binnen in het appartement waar je voldoende ruimte hebt voor een garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, toilet, drie slaapkamers en de woonkamer. De ruime woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen. Door de half open keuken kan je de eetruimte goed bij de woonkamer betrekken. De keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis en koelkast. Er zijn 2 balkons, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Vanaf de voorzijde heb je prachtig uitzicht op het historische pand de ‘Mariënhof’. Aan de achterzijde heb je uitzicht op de gezamenlijke binnentuin.
Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement en één slaapkamer aan de achterzijde.
De badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Het toilet is apart gesitueerd van de badkamer.
Op de begane grond bevindt zich de overdekte privé parkeerplaats en de eigen berging incl. elektra en licht.
Bijzonderheden:
– Appartement in de binnenstad van Amersfoort
– Bouwjaar 1997
– Eigen overdekte en afgesloten parkeerplaats
– Eigen berging
– 2 balkons
– Energielabel B

Vraagprijs: € 415.000,- k.k.
Oplevering: op korte termijn mogelijk

Interesse in deze woning? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM GROTE HAAG VANDAAN?
Deze naam gaat terug op De Haghe, die zich oorspronkelijk uitstrekte van de binnenste stadsmuur van Amersfoort tot in het tegenwoordige Vermeerkwartier. In 1349 was De Haghe in handen van de bezitter van Randenbroek. Met de uitbreiding van de stad gingen het daarbinnen vallende gedeelte De Haag heten, het buitenstedelijk gebied droeg al in 1431 de naam Oude Haag. Het onderscheid Grote en Kleine Haag dateert pas van na de middeleeuwen.