Wat een leuke plek! Wonen in Amersfoorts stijlvolle binnenstad kan op verschillende manieren. De mogelijkheid die we je hier kunnen bieden, is een wel heel bijzondere. Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervolle straat aan één van Amersfoorts oudste grachten midden in onze historische binnenstad, met uitzicht op wellicht het meest prestigieuze deel van de vestingwal de “Muurhuizen”. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals het station, uitstekende winkel & horecavoorzieningen, musea, theater De Flint, bioscopen en culturele wandelroutes. Op zaterdag bloemen of vers brood halen, bij Van Zanten op het terras een wijntje doen en/of een hapje eten in de Krommestraat. Het kan allemaal… Hoewel er in dit pand tot voor kort een kapperswinkel was gevestigd, is de bestemming “gemengd” en biedt zowel de mogelijkheid voor wonen en/of werken. De begane grond (nummer 63) is via de (voormalige) winkel bereikbaar en de verdieping via een aparte entree (nummer 64).

De indeling is als volgt entree, hal, trap naar de kelder, toilet en doorloop naar de (voormalige)winkel ruimte of toekomstige woonkamer.

Verdieping 1: overloop met bergkast, toegang naar de keuken en de slaapkamer waar vanuit je het riante dakterras kunt bereiken.

Verdieping 2: overloop met stookopstelling, badkamer met douche, toilet en wastafel en 2 slaapkamers.

De combinatie van de ruimte binnen en het dakterras aan de heerlijk rustige achterzijde en dat op een gave plek middenin de stad… dat wil jij toch ook? Kom kijken, we laten het je graag zien en we informeren je graag over alle mogelijkheden!

De overdracht dient plaats te vinden bij projectnotaris BBD te Amersfoort. Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Waar komt de naam van de straat vandaan? Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl